Hemoroizii interni – metode de indepartare

Exista multe metode in ziua de azi prin care putem atenua sau reduce hemoroizii interni. Aceste metode includ:
Ligatura cu benzi de cauciuc este cea mai cunoscuta metoda prin care putem indeparta hemoroizii interni. Aceasta este o metoda relativ nedureroasa, care implica asezarea unei benzi de cauciuc la baza unor hemoroizi interni care sunt localizati in rect. Banda de cauciuc intrerupe efectic circulatia sangelui, ceea ce face ca hemoroizii sa se micsoreze si eventual sa dispara.
Scleroterapia implica injectarea unei solutii chimice in vasele de sange conectate la hemoroizi, pentru reducerea dimensiunilor acestora.
Fotocoagularea cu infrarosu este o metoda care foloseste o sursa de lumina cu infrarosu pentru a opri circulatia sangelui din venele din hemoroizii interni. Acest lucru se intampla de obicei de-a lungul a catorva tratamente.
Hemoroidectomia este o metoda chirurgicala mai invaziva, folosita atat pentru hemoroizii interni cat si pentru hemoroizii externi care nu raspund la alte tratamente. Aceasta operatie pentru hemoroizii interni este executata in ambulatoriu, si presupune sedarea in combinatie cu un anestezic local, o anestezie spinala sau o anestezie generala. In functie de severitate, s-ar putea sa fie necesara o noapte de spitalizare. Este posibil sa simtiti un oarecare disconfort, dar va pot fi prescrise medicamente impotriva durerii, sau puteti face bai de sezut caldute pentru alinarea durerii.
Alte metode de indepartare a hemoroizilor interni includ un laser, curent electric sau nitrogen lichid (cunoscut si sub numele de crioterapie) pentru a micsora sau distruge hemoroizii interni.
O metoda uimitoare prin care putem scapa de hemorozii interni se regaseste sub forma unui tratament non-chirurgical, care presupune extracte de ierburi ce au dat rezultate impresionante Venapro.
Venapro s-a dovedit foarte eficient in vindecarea tesuturilor lezate de hemoroizii interni, asigurand implicit o alinare instanta a durerii si disconfortului, fara a trece prin jena unui consult medical sau printr-o operatie invaziva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu